Title Image

Contacte

Per a cada labor formativa, per la nostra experiència en universitats i empreses, busquem el millor professional que s’adapti a les seves necessitats.

La col·laboració que proposem es nodreix de diverses veus per poder donar visió actual i diversa, que ajudin a aconseguir els reptes conjunturals.

Jordi Adell en col·laboració amb altres consultors, formadors, professors i especialistes, estudien les ajudes que puguin proporcionar a cada organització o col·lectiu.

Isabel Alier

Titulada en Business Batchelor Administration a l’Escola d’Administració d’empreses de Barcelona, Títol de Business Aministration of The Nottingham Trent University.
Estudia en el International University Study Center IUSC, i Gestió Empresarial a l’escola Belpost.

Forma part de l’equip de Jordi Adell & Associats des de l’any 1998. Coneix a Jordi Adell com a professor de Management quan realitza els seus estudis de Direcció i Administració d’empreses a l’Escola d’Administració d’empreses EAE.

La seva funció en la Consultoria se centra en el desenvolupament del departament de comptabilitat així com en la gestió dels cursos formatius.

Les nostres Oficines

C/ Ronda Sant Pere, 25, 3º 2ª

08010 Barcelona

T. (+34) 93 217 00 66

E. info@jordiadell.com

Dominio inscrito en el Registro Mercantil de Barcelona: Tomo 28316, Folio 54, y hoja B-134520, Inscripción 4

CIF B-60892569

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades formaran part d’un fitxer titularitat de JORDI ADELL & ASSOCIATS, S.L. amb la finalitat de respondre a la seva sol.licitud d’informació en relació als cursos formatius, jornades i activitats que desenvolupa la nostra empresa.
Tanmateix l’informem que la informació facilitada en aquest formulari podrà ser incorporada a la nostra base de dades amb la finalitat d’enviar-li posteriorment informació de caire formatiu que pugui ser del deu interès.

En cas que només desitgi que donem reposta a la present sol.licitud i no desitgi autoritzar l’ús de les seves dades per enviar-li informació de la nostra empresa pot enviar-nos un missatge de correu electrònic a info@jordiadell.com

En tot cas, podrà vostè accedir, rectificar i cancel.lar les seves dades, dirigint-se per escrit, adjuntant còpia del seu D.N.I. a JORDI ADELL & ASSOCIATS, S.L., C/ Cardenal Reig, 33, C.P. 08028 de Barcelona.