Title Image

Jordi Adell Herrera

Jordi Adell Herrera

Jordi Adell Herrera / Soci Director

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Tècnic Superior en Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Ha cursat els estudis de Doctorat sobre Noves Estratègies de Gestió i Administració de la CEE, en el Departament d’empresa de la Universitat de Barcelona.

 

  • És Tutor i Consultor de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) des de la seva creació 1995 en: Estratègies de Comunicació i Màrqueting intern, Recursos Humans I i Comunicació i Màrqueting intern. Professor de l’àrea de management en Institut Cruyff des de 2007. Professor en temàtica de Gestió de Qualitat i Comunicació Interna en l’Empresa dins de l’àrea de Management, i en els cursos de Màster i Postgrau de la Universitat de Barcelona (EUEE), des de 1992
    Professor de l’Escola d’Administració d’empreses de Barcelona (I.A.I) a l’Àrea de Management, Planificació i Organització en el BBA i Comunicació Empresarial en el MBA, 1989-2005. Va ser director acadèmic del Màster en Gestió i Administració de Personal en l’Empresa, impartit per l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials (EUEE) de la Universitat de Barcelona, des de la creació del citat Màster en 1995-2000.
  • Participa com a ponent habitual sobre la temàtica de management en la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona en el Màster per a Adreça d’empreses Constructores i Immobiliàries, des de 1995. Participa com a ponent habitual, a l’Escola d’Enginyers de Ponts i Camins en els cursos de Gestió de la Qualitat, de la Universitat Politècnica de Catalunya, 1993-1997. Organitza el Seminari sobre Gestió de la Qualitat Integral (1994), el Seminari “Més enllà de la ISO 9000” (1996) i Tardes de Management (1997), a l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de la Universitat de Barcelona. Participa com a ponent en temes de Comunicació Empresarial en l’O.P.C. a l’Escola d’Enginyers en el Màster de Gestió i Organització, a Barcelona i Girona. Professor d’Habilitats Personals en el diploma de Prostrat de Negoci Bancari en IDEC Universitat Pompeu Fabra.
  • Ha ocupat llocs d’Alta Adreça en diversos sectors: tèxtil, transports, financer i construcció. Actualment Director General de BCB Gestors, empresa de gestoria i assessora d’empreses i àrees laboral, fiscal i comptable.
  • Consultor d’empreses i formador de directius des de 1988, amb l’especialitat en habilitats directives com a comunicació en públic, conducció d’equips, tècniques de negociació i creativitat aplicada a l’empresa.
  • Conferenciant habitual sobre temes de comunicació en públic.És autor de diversos articles en revistes d’Economia i Empresa.

 

Va ser director de la revista Management & Empresa 1991-2005. Ha format part de la junta directiva des de 1986 de manera ininterrompuda i és actualment el Vicepresident esportiu del Club Esportiu Laietà www.laieta.es